NL
Flexibel Leren

Flexibel Leren

Ontspannend Ontmoeten

Ontspannend Ontmoeten

Prettig Samenwerken

Prettig Samenwerken

Spelend Ontdekken

Spelend Ontdekken

Highlights

Kentalis krijgt i3Touchscherm geschonken

Verzorgingstehuis van Kentalis krijgt i3Touchscherm geschonken.


Op 16 maart 2017 vond in theater 'de Flint' in Amersfoort de Klein Geluk Showplaats. Vanerum is benaderd  door de producent van deze show 'I Care Solutions' om tijdens deze show een i3 Touchscherm op het podium te plaatsen waarop foto’s van bewoners van een verzorgingstehuis in st. Michielsgestel te zien waren. Dit scherm is geschonken door de Klein Geluk Show samen met I Care Solutions en wordt in de komende weken geplaatst in het verzorgingstehuis van Kentalis in st. Michielsgestel.

Stilzitten in de klas? Liever niet!

Bewegen tijdens het leren heel belangrijk!

Nieuwbouw bij Vanerum

Nieuwbouw nieuwe fabriekshallen nog dit jaar gereed.

VANERUM wint aanbesteding Scalda

Scalda sluit raamovereenkomt met Vanerum Nederland B.V. voor de advisering, levering, installatie en service van AV middelen. 

Referenties

Tevreden klanten zijn belangrijk voor ons. Maar leerlingen en leraars die baat hebben bij onze producten zijn nog belangrijker! Ons motto is immers “Lifelong learning is fun!”. In deze rubriek laten we klanten met mooie projecten aan het woord.

Rijnlands Lyceum Sassenheim - Na renovatie klaar voor de toekomst

Onderwijsvisie, licht en een beter klimaat

VANERUM heeft samen met de school en de architect een goed proces ingezet dat tot een metamorfose van het gebouw heeft geleid. In de renovatie is gefocust op een combinatie van onderwijsvisie, transparantie en een beter klimaat.

De Rank -Een fris ontwerp dat goed past bij het onderwijs

Basisschool De Rank

Basisschool De Rank is een christelijke school in Sprang-Capelle. Eerder dit jaar heeft hier een grote renovatie plaatsgevonden. Er is bewust gekozen voor renoveren in plaats van voor nieuwbouw vanwege de aanwezige ruimte in het bestaande gebouw. De lokalen zijn ruim en licht; dit wilde men heel graag hanteren.

SG Newton Hoorn -Nieuwe praktijklokalen voor vrije expressie

SG Newton Hoorn

De praktijklokalen voor drama, muziek, theater, toneel en vrije expressie zijn helemaal opnieuw ingericht. Nieuwe vloer, de wanden geschilderd en eigentijds meubilair. De industriële look van de ruimten is gehandhaafd en het ontworpen interieurconcept sluit hier naadloos op aan.

Europese School Den Haag -Veilige klaslokalen

Europese School Den Haag

De science-afdeling is grondig aangepakt en zorgt voor prettige lesruimtes. Nieuwe vloeren, plafonds, verlichting en wanden. Praktische werktafels in combinatie met in hoogte verstelbaar plafondunits voor gas- en stroomtoevoer geven de ruimte een future-poof uitstraling.